Trond Oslen Band

Lørdag, 10. mars 2018 - 15:30

Trond Olsen leverer variert låtmateriale i et vakkert "crossover-landskapet” mellom blues, soul, rock og roots der de gode låtene kommer tett. Brorparten av materialet er originalt og hentet fra albumene: "A New Day Coming" (2009) og "Mercy" (2014). I tillegg dukker det vanligvis opp en og annen cover, når Trond er på veien.

Trond har en lang CV som forteller om festivaler og klubbscener over det ganske land, fra Krisiansand i sør, til Svalbard i nord. Skånevik, Notodden, Nidaros og Dark Season-Svalbard, for å nevne noen. Gode låter, kvalitet, energi og stor spilleglede. Og smilet er som regel ikke langt unna. Albumet ”Mercy” høstet strålende kritikker fra både inn- og utland og spilles på radiostasjoner, verden over. I tillegg er albumet lastet ned og streamet i mer enn 35 land.

Trond er også kjent for sitt samarbeid gjennom flere år med den Texas baserte gitarlegenden Buddy Whittington, kjent som gitarist 15 år og 8 album som gitarist i legendariske John Mayall & The Bluesbreakers. Buddy har flere år turnert med TOB.

Trond Olsen - gitar og vokal
Lars Hammersland - orgel og piano
Sigmund Vik - bass
Morten Bergstrøm - trommer

Pris: 
150/200 (medlemmer/ikke medlemmer)
Sted: 
Sosialen
Møllergata 13
0179 Oslo