Konserter

Konsertene holdes på Youngs, Youngstorget 3. Vi har brukt Youngs Nede (inngang Pløens gate) en stund, men skal nå prøve om Youngs oppe kan fungere like bra eller bedre. Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter. Billetter kjøpes enklest med appen TicketCo Wallet; da har du alle billetter i én felles QR-kode og du trenger ikke å lete etter billetten :-) Du kan også kjøpe billett via websiden TicketCo; her får du også oversikt over våre konsert om du søker på "Oslo Bluesklubb". Og selvsagt kan du kjøpe billetter i døra! Vi åpner dørene normalt kl. 15.00; følg med på konsertbeskrivelsen om det kan være avvik. Vi har av og til konserter som starter en time tidligere.

Velkommen!

KOMMENDE KONSERTER

Quique Gómes & Friends feat. Vidar Busk (ES/NO)

02.12.2023 15:30 Youngs, Youngstorget 3

OBS: konserten begynner en halv time tidligere, altså kl. 15.30.
Harmonicist and singer born in Madrid, Quique starts playing harmonica at age 18 and assembles his first band, Juan Bourbon, Juan Scoth & Juan Beer, at the age of 20. It’s with this band he travels the Spanish stages during the following decade, while studying and running a small club. In 2008,  he visits Chicago and meets some of the Blues’ greatest exponents with whom he starts playing frequently on both sides of the Atlantic.

Les mer

Løpende Utgifter

09.12.2023 16:00 Youngs, Youngstorget 3

Konserten finner sted på Youngs Nede, da 1. etasje er opptatt.

Løpende Utgifter er et sporadisk spillende band som liker å møtes (og leke litt sammen) i en kombo av et blått fundament av blues & passe doser rock og det som måtte passe seg, også et knippe coverlåter. Underholde er et bra mantra

Les mer

T-Bear & The Dukes (SE)

16.12.2023 16:00 Youngs, Youngstorget 3

Her har vi en fyr som overrasker deg så snart du hører lyden fra hans gitar, stemmen hans og måten han behandler bluestradisjonen på. Rått og direkte, vel ikke "for rå" men akkurat nok til at han høres ut som seg selv. En direkte tilnærming, med en spesiell "bite" som vi forbinder med noen av de store bluesmusikerne.

Les mer

TIDLIGERE KONSERTER

Larsen & The Coloured Dreams

25.11.2023 16:00 Youngs oppe, Youngstorget 3

50 år etter sin første komposisjon "Coloured Dreams" som viste seg å bli den Ruphus-låta de fleste husker.

Les mer

Nidaros Blueskompani

18.11.2023 16:00 Youngs, Youngstorget 3

Nidaros Blueskompani er et band som vet å skape liv og fest. Med sin utstråling er dette karer som har underholdt med musikk og humor fra scenekanten i til sammen flere mannsaldre og har reist land og strand rundt i Norge og vært på utenlandsturneer i forskjellige sammenhenger.

Les mer

Stina Stenerud & Her Soul Replacement

11.11.2023 16:00 Youngs, Youngstorget 3

Stina Stenerud & Her Soul Replacement byr på egenkomponert skandinavisk soul i et moderne lydbilde! Med en utilslørt forkjærlighet for musikkens eldre røtter, inviteres du med på en kraftfull, usminket og leken reise gjennom soul, funk og gospel!

Les mer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Neste