Arne Skage & the procrastinators

20.04.2024 16:00 Youngs, Youngstorget 3

Gitarist Arne Skage er en veteran innen blues/roots/americana miljøet i Norge. Som musiker fra (Rita & Frank) Eriksens storhetstid til 30 år som blueskonge og pianist Reidar Larsens høyre hånd har Skages distinkte slidegitar vært å høre på hits og scener siden 1990.

I februar 2021 ga han ut sin debut som soloartist etter å ha medvirket på over 70 plateproduksjoner for andre artister. Platen er spilt inn i New Orleans og har fått gode kritikker i inn- og utland med bla. terningkast fem i Stavanger Aftenblad, nettavisen, NRK og Bluesnews. Bluesblast Magazine(US) og Blues in the South Magazine(UK) var også raus med superlativene.

Skage har i forskjellige prosjekter samarbeidet med en rekke toppmusikere opp gjennom årene; navn som Roy Rogers, George Porter Jr, Doug Belote, John Papa Gros, John Mooney, Terence Higgins, Johnny Vidacovich, Cyril Neville for å nevne noen.

Som produsent har han blant annet gjort 2 plater med Myrull og 2 med Joe Rusi inkl. spellemannsnominerte “who i am“ i 2015, og 1/3 av Daniel Eriksens spellemannsvinner “Barefoot amongst scarecrows” fra 2020.

Arne Skage: vokal, gitar
Tor Einar Bekken: piano/trekkspill
Sven Eivind Stakkeland: orgel
Øyvind Grong: bass/tuba
Stein Inge Brækhus: trommer
Tale Skage: kor

Hjemmeside : https://www.skage.com/
FB: https://www.facebook.com/arneskagemusic

Billetter kjøpes på TicketCo eller i døra: 350/400 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris) Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten. Dørene åpner kl. 14.