Investigators

23.03.2024 16:00 Youngs, Youngstorget 3

Et nytt band så dagens lys i 2021. Det hele startet med at Øystein Undem etter mange nedstengte musikkmåneder i pandemitiden ønsket å sette sammen sitt eget band. Undem tok på forsommeren 2021 kontakt med musikk-kollegaer på Øst- og Vestlandet. Det endte opp med starten for Investigators.

Her har Undem, sammen med musikere som alle har bakgrunn i blues- og rockemiljøet, funnet fram til en musikalsk miks som ligger i skjæringspunktet mellom rock'n roll og blues, og et band som ikke går av veien for å lage litt show for publikum.

Bandets frontmann er den energiske og kraftfulle sangeren Fredrik "Fat Fred" Støvind. Gitaristen Steinar Karlsen vil mange kjenne igjen fra besetningen til Good Time Charlie. Bassisten Rune Endal har svært lang fartstid, og huskes bl.a. fra Vazelina Bilopphøggers og Vidar Busk & His True Believers. Bandets trommeslager, Vetle Larsen, er utdannet ved jazzlinja på NTNU og har vært å finne i mange band, bl.a. Bedrock Bluesband.

Dersom du liker svingende og energisk rock'n roll og blues, vil du garantert like Investigators.

Billetter kjøpes på TicketCo eller i døra: 300/350 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris) Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten. Dørene åpner kl. 14.