Løpende Utgifter

09.12.2023 16:00 Youngs, Youngstorget 3

Konserten arrangeres likevel i 1. etasje på Youngs!

Løpende Utgifter er et sporadisk spillende band som liker å møtes (og leke litt sammen) i en kombo av et blått fundament av blues & passe doser rock og det som måtte passe seg, også et knippe coverlåter. Underholde er et bra mantra

Løpende Utgifter

Løpende Utgifter gjør ikke ofte konserter, men når disse fire uglene møtes, er det alltid bravo med trøkk, og uansett om de har spilt for fulle hus eller tomme, har applausen og stemningen vært nesten opp til mønet. 

Løpende Utgifter består av et ganske bra superlag. Amund Maarud (gitarer og sang), Steinar Raknes (bass og sang og diverse lydskisser), Tom Stalsberg (tekster og vokale innslag) og Jarle Vespestad (trommer).

Hva kan publikum forvente? Ja, si det. Men, Boom Boom. Boogie. Hendrix møter Dylan, apache, bluespoesi som syr det hele sammen med lun humor, impro og det er så swingende at selv folk som ikke har danset på bordet, etter alt å dømme vil gjøre det. Det siste er kanskje et gammelt jungelord fra Nashville. 

Løpende Utgifter, verdt å få med seg i ei samtid fylt av stjernekamp. Lover, kors og på halsen. Blues for en av de dagene (som vår mentor, Saabye sier). 

Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner! Kjøp billett på forhånd i TicketCo Wallet, på TicketCo eller i døra: 350/400 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris).