Nidaros Blueskompani

18.11.2023 16:00 Youngs, Youngstorget 3

Nidaros Blueskompani er et band som vet å skape liv og fest. Med sin utstråling er dette karer som har underholdt med musikk og humor fra scenekanten i til sammen flere mannsaldre og har reist land og strand rundt i Norge og vært på utenlandsturneer i forskjellige sammenhenger.

Nidaros Blueskompani

Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner!

Musikkstilen er lettest å beskrive som partyblues der dansefoten virkelig får kjørt seg. De er innom jive, trad, BoogieWoogie, jump, stomp, WestCoast og Big City blues under sine konserter, og mannskapet viser spilleglede og utstråling. Med gode folk på sine instrument og en frontsanger som vet å ta tak i publikum. Tre- og firstemt koring er blitt ett av varemerkene. I oktober i 2022 var de i Nidaros Studio og spilte inn 10 egne låter på 3 dager. Live-repertoaret er ca. 50 % eget materiale per d.d. Tekstene er skrevet av bandets vokalist og tonesatt av alle i bandet. Tekstene omhandler alt fra fri fantasi til opplevelser fra livet.

Dette er noe du ikke bør gå glipp av om du er interessert i live-musikk og høy partyfaktor!

De uerstattelige musikerne er:

  • Geir Engen Hansen: vokal
  • Hans Jørgen Gerhardsen: gitarer og kor
  • Morten Eggen: bass og kor
  • Jonas Meyer Jamt: piano
  • Arne Skognes: trommer og kor

Men hva sier så arrangørene om Nidaros Blueskompani?

Jan Engen, festivalleder Nidaros Blues og tidl. bookingansvarlig Trondheim Bluesklubb:

2017: Publikum ble tatt på senga av det de fikk høre. Stemningen gikk rett i taket og forble der gjennom konserten. Fengende, fartsfylt og publikumsvennlig partyblues levert av særdeles dyktige musikere.

2021: Godt voksne musikere, dyktige som bare det og med erfaring i bøtter og spann. Bandet fremstår etter min mening som et fullkomment bluesband når det kommer til det mange vil kalle partyblues – for det er rett og slett en fest hver gang de spiller. At de er særdeles dyktige instrumentalister hver for seg, og har en fenomenal vokalist i front er nå en ting, men det er gnisten i samspillet og måten de opptrer i samlet flokk på som virkelig løfter bandet.

Nidaros Blueskompani er et band jeg oppfordrer alle til å booke. Perfekt repertoar, fremført med kvalitet og en sjelden spilleglede gir publikum akkurat det de vil ha!

Eva og Frank Andersen, Lillehammer Mikrobryggeri:

2019: Vi har det sååååå fint på eftdasbluesen! Dette gir ny, fin energi! Nidaros Blueskompani er et nytt og flott bekjentskap!

2021: Full trøkk fra første tone på Eftdasbluesen på Lillehammer Mikrobryggeri! Detta Boogiewoogieswingte!

Randi & Raymond – Blues Over Tregrensa:

Supert partyband som alltid leverer! Stor stemme og mye energi! Fantastisk gode opplevelser på Blues Over Tregrensa!

Blå hilsen fra Syver Srøbka – leder Ørlandet Bluesfestival:

Nidaros Blueskompani er et band som undertegnede nå har fått gleden av å høre flere ganger, og jeg går gjerne på konsert med Blueskompaniet mange, mange ganger til. Fengende, swingende bluesrytmer som får glass og kopper og kar til å ramle ut av hyllene, gamlemor opp av stolen og ungdommer til å synes at blues er noe så inn i helv… coolt! Trivselsfaktoren er høy med disse gamlegutta i hus. Her er det bare for bluesklubber og festivaler å hive seg rundt å booke!

Ole-Andreas Norum, tidl. leder Trondheim Bluesklubb:

Her får du tett, swingende blues spilt med glede! Nidaros Blueskompani setter en ekstra spiss på ethvert arrangement. Svært dyktige og erfarne musikere som ikke har glemt hvordan man gir publikum akkurat det de vil ha – og litt til!

Ja, dette er det som sies av noen av arrangørene som har sendt av tilbakemeldinger etter at Nidaros Blueskompani har vært der. 'Nuff said!

Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner! Kjøp billett på forhånd i TicketCo Wallet, på TicketCo eller i døra: 300/350 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris).