Odin Landbakk

26.08.2023 16:00 Youngs Nede, Youngstorget 3, inngang Pløens gate

Odin Landbakk ble utropt som vinner av Union Bluescup under Notodden Blues Festival i august 2022.

Odin Landbakk

Pst.. Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

Gitarvirtuosen Odin Landbakk er 19 år og kommer fra Kristiansund. Han ble landskjent i 2015 etter at han gikk til topps i TV2-suksessen Norske Talenter, bare 13 år gammel. Samme år ga Odin ut sin første singel "Strengedansen", låten som han spilte i Norske Talenter. Den gikk rett inn som nr. 8 på iTunes-lista. Det har siden blitt flere TV-opptredener, blant annet på TV2 Nyhetene, NRK Dagsrevyen, hele to ganger på Senkveld, på QuizDan og God Morgen Norge. Videoene fra talentprogrammet og sosiale medier har nærmere en million streaminger i tillegg til TV-sendingene.

Høsten 2019 ga Odin ut sitt debutalbum Speilvendt (ja, han er venstrehendt), produsert av Claudia Scott. «Neste generasjons gitarhelt» brukte tre år på å skrive låter og ferdigstille debutalbumet. I 2021 ga han ut to singler og flyttet til Kristiansand der han nå studerer gitar på Universitetet i Agder.

Odin, August og Haakon er klare for å representere Norsk Bluesunion rundt om på bluesklubber og festivaler i 2023. Vi gleder oss til å høre ham spille bluesrock av høy kvalitet. Bluesnews skrev i sin omtale av Odins konsert på Veiholmen sist sommer: – Odin spilte så heftig at selv godt voksne blueskarer ble fuktige i øyekroken. Ikke gå glipp av Odin og bandet!

Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner! Kjøp billett på forhånd i TicketCo Wallet, på TicketCo eller i døra: 250/300 (medlem i en bluesklubb/ordinær pris).