Blues At Sea

HOLD AV DATOEN 15. – 17. SEPTEMBER 2023
Da skal det nemlig grooves på sjøveien til Danmark! Sammen med Thrillout Live fyller DFDS Norge skipet med blues- og rockeband fra øverste hylle. Dette blir gøy; og en svipptur til København er aldri feil!

Blues At Sea

Program

Funhouse

hedrer Marius Müller og spiller gamle og nye versjoner av klassikere som «Carmen», «Engel» og «Den Du Veit». Selvelste Tommy Kristiansen er fast i bandet på gitar. Han er også fast gitarist hos Kurt Nilsen og i orkester hos TV2.

Vidar Busk & The True Believers

leverer igjen bluesrock og utvalg fra alle sine album, inkludert det siste albumet "The Civilzed Life" som fikk terningkast 6 i Bluesnews og ble omtalt som et lite mesterverk. Albumet ansees også som et av de beste bluesalbum gitt ut av en norsk artist noensinne. Siste album ble nominert til spellemannspris. Vidar Busk ble årets artist under spellemannsprisen i 1997.

Eric Slim Zahl & The South West Swingers

lager kjempestemning fra scenen og Eric Slim Zahl er en entertainer av de sjeldne. De vant European Blues Challenge i 2018. Gled dere til 50s rock'n roll, jump blues, jazz blues and blues-a-billy

T-Bear and The Dukes

Det fantastiske bluesrock bandet fra Arvika, Sverige. Deres siste album Blue har blitt omtalt som en av de beste utgivelsene i sjangeren blues i Sverige på mange år. T-Bear and the Dukes er ettertraktet band på festivaler i Europa og spesielt i Frankrike.

Ask Carol

Rock med melodiske gitarriff og vokal fra Tynset. Ask Carol har blitt invitert til å spille på South By South West i Austin hele tre ganger og siste gang nå i år.

Soft City fra Oslo

vant Bluesunion cup 2021 og har tatt bluesnorge med storm. Soft City er en av finalistene European Blues Challenge i år. Alle i bandet er utdannede musikere og har nylig vært på en lang turne i USA.

Oslo Bluesklubb arrangerer musikkquiz ombord!

Billetter:
https://www.dfds.com/nb-no/ferge/minicruise/event/blues-at-sea

Arrangører: DFDS Norge, Nesodden Bluesklubb, Norwave Conserts, Rootscruise, ThrillOut Live, Oslo Bluesklubb