Klubbaktiviteter

Som medlem hos oss kan du være med på aktiviteter vi tilbyr gjennom året. Vi annonserer spesielt for det som skjer både på web og i sosiale medier.

"HUSET" VÅRT PÅ NOTODDEN

I år kan vi dessverre ikke tilby overnatting på "Huset" vårt! Kommunen har leid ut underetasjen inkludert dusjrommet. Vi beklager dette og håper vi kan komme tilbake dit neste år!

Teksten under gjelder for 2022

Under bluesfestivalen på Notodden kan vi tilby overnatting og sosialt samvær med klubbmedlemmer! Vi er så heldige å få leie hele Røde Kors-huset, men ikke i år, dessverre.

Prisen for 2022 var kr. 1100.- per person for hele helgen, uansett når man ankom. Huset er tilgjengelig fra torsdag kl. 12.00 til søndag kl. 15.00. Plassene er prioritert for medlemmer av Oslo Bluesklubb.

Salg av plassene startet fra og med 16. mai 2022 og til det var fullt.
Betaling til konto 1607 40 63970. (ikke vipps!) Husk å skrive navn på de som skal overnatte!

Her er det førstemann til mølla som teller. De som ikke får plass, får pengene tilbake. Det er kun 50 plasser totalt!

I år har vi 4 hybler med dusj og kjøleskap i kjelleren for utleie! Kr 2000 per seng i hybel. Det er 2 senger per hybel med egen dusj, kjøleskap og kokemuligheter. Det blir loddtrekning om hvem som får disse. Send en e-post til rolf@osloblues.com og skriv Hybel i emnefeltet. Si fra om dere er flere som skal bo sammen. Trekningen skjer torsdag 28. mai kl 17.15 på Youngs Nede i pausen på konserten. Melding legges ut på osloblues.com og sendes direkte til de som er trekt ut.

Melding om fullt belegg på hele Huset legges ut på websiden vår og de som er heldige å få plass blir lagt inn i en gruppe på Facebook.

Camping på plenen er ikke tillatt.
Det er IKKE madrasser på huset (kun på hyblene). Alle MÅ ta med egen seng/madrass/sengetøy, i tillegg til mat/drikke, håndkle og annet du måtte trenge under oppholdet. Huset har flere kjøleskap, et stort kjøkken for enkel matlaging og sosial samling. Og det er toaletter, håndvask og 2 dusjer i kjelleren. Alle bidrar med en pose traktekaffe til felleskjøkkenet.

Lørdag fra kl. 12.00: pølser og passende drikke for husets gjester. Og som tidligere år en minikonsert på trappa.

SOMMERFEST

Det vurderes fra år til år om vi skal arrangere sommrfest og i tilfelle hvilken type sommerfest vi skal tilby medlemmer. I 5 år har vi arrangert sommerfest i Kværnerbyen sammen med Østkanten Bluesklubb. Vi hadde også sommerfester på Sosialen med flere band og servering av grillmat i bakgården. Nå er vi på Youngs og vil vurdere muligheter fortløpende for å arrangere sommerfest andre steder.

JULEBORD

Vi arrangerer en eller variant på julebord om dette er mulig og ønskelig. 

Barneblues

Lokalene vi bruker nå egner seg ikke så godt til å arrangere barneblues. Vi holdt en banreblues på Kjøkkken & Bar; og vil vurdere slike arrangement fortløpende.

Oslo Bluesklubb inviterer til barneblues to ganger i året! Ta med barn/barnebarn – dine egne eller andres! Et barnevennlig band spiller og underholder barna fra kl. 15.00–17.00.

Bluessanger er ofte små historier om helt hverdagslige ting. Blue betyr blå, og når man sier at man er blue på engelsk, betyr det at man er trist. Hvis du har en dårlig dag og vil at den skal bli bedre, kan du spille en blues, er det noen som sier. Men blues er ikke bare trist, sangene kan være både triste, glade, sinte, tullete, eller noe midt i mellom.

Hvis man har lyst til å se ut som skikkelige bluesfans, kan man ta på en gammel hatt eller sixpence og solbriller. Etter første sett er det pause med gratis pølser og boller til barna! Brus og kaffe kjøpes i baren. Så er det mer musikk! I løpet av dette settet får barna utdelt rytmeinstrumenter slik at de kan spille med når bandet spiller. Etterpå kan de ta med rytmeinstrumentene hjem.

Ta med barn/barnebarn og møt opp – dette er moro! Arrangementet passer for barn fra ca 2–10 år. De aller yngste barna bør ha hørselsvern med seg. Barnevogner kan settes i bakgården.

Se nærmeste arrangement.